Ga naar de inhoud

Online bijeenkomst Volwaardig burgerschap voor mensen met een psychische kwetsbaarheid

  Liesbeth van Gent heeft gedurende haar loopbaan haar bewogenheid voor de samenleving en haar christen zijn kunnen combineren met haar werk. Eerst bij het gevangeniswezen van het Ministerie van Justitie en Veiligheid en nu bij de brancheorganisatie ‘de Nederlandse ggz.
  Zij is hier netwerkcoördinator Volwaardig burgerschap. Zij ontwikkelt het waardenetwerk Volwaardig burgerschap, dat in februari 2021 ‘live’ gaat. Vanuit de studio voeren ze dan het gesprek met achtereenvolgens ervaringsdeskundigen, naasten en professionals over de vragen ‘Wat is volwaardig burgerschap voor mensen met een ernstige psychische kwetsbaarheid en wat verdient hierin aandacht?’. Meer informatie vind je op https://www.denederlandseggz.nl/nieuws/2020/wat-is-volwaardig-burgerschap-en-wat-verdient-aandacht.
  Een goed moment dus om op 19 januari 16.30 uur hiervoor samen te bidden en ons zelf af te vragen wat we als christenen hierin willen betekenen. Om 16.15 uur gaan de lijnen al open om met deelnemers kennis te maken.
  Liesbeth neemt ons mee in het onderwerp. Daarbij is ook gelegenheid om vragen te stellen. Daarna nemen we een half uur om in breakout-rooms te bidden.

  Voel je je verbonden aan dit thema en de maatschappelijke opgave waarvoor we samen staan of zie je de noodzaak om hiervoor te bidden? Meld je dan aan voor de online bijeenkomst door je te registeren met onderstaande link, zodat we elkaar veilig en ongestoord kunnen treffen.

  We zien er naar uit je weer te ontmoeten.

  Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat die goed functioneert.