Ga naar de inhoud

Online bijeenkomst over het politieke landschap en de verkiezingen Tweede Kamer

  Het politieke landschap is volop in beweging. De partijprogramma’s zijn bijna klaar en vastgesteld door de partijcongressen. De verkiezing van de Tweede Kamer staat gepland op 17 maart. We willen de komende tijd met jullie tijd nemen om te bidden voor een verandering in Nederland.         
  Op 4 februari 16.30 uur nemen we tijd om te zoeken naar God’s wil hierin. Om 16.15 uur gaan de lijnen al open om met deelnemers kennis te maken.
  Nadat we het onderwerp hebben verkend aan de hand van enkele thema’s nemen we een half uur om in breakout-rooms te bidden.

  Voel je je verbonden met dit thema en de maatschappelijke opgave waarvoor we samen staan of zie je de noodzaak om hiervoor te bidden? Meld je dan aan voor de online bijeenkomst door je te registeren met onderstaande link, zodat we elkaar veilig en ongestoord kunnen treffen.

  We zien er naar uit je weer te ontmoeten.

  Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat die goed functioneert.