Ga naar de inhoud

Online bijeenkomst over het politieke landschap en de verkiezingen Tweede Kamer

  Beste netwerkpartner van Prayer Impact

  Onze eerstvolgende online meeting van Prayer Impact, is op donderdag 4 maart om 16.30 uur.
  Je kunt je aanmelden door je te registreren met onderstaande knop.

  Het politieke landschap is volop in beweging. De partijprogramma’s zijn klaar en vastgesteld door de partijcongressen. En aan alle kanten hoor je de prachtige beloften van de partijen. Heb je al een kieswijzer ingevuld? De verkiezing van de Tweede Kamer staat gepland op 15- 17 maart. We willen de komende tijd met jullie tijd nemen om te bidden voor een positieve verandering in Nederland.

  Op 4 maart 16.30 uur nemen we tijd om te zoeken naar God’s wil hierin. Om 16.15 uur gaan de lijnen al open om met deelnemers kennis te maken en even bij te kletsen.

  Op 4 maart gaat Wieger Zwikstra met ons dieper het Woord induiken, op zoek naar wat God zegt in relatie tot de regering van ons land. We verlangen naar het koningschap van Jezus; niet alleen voor de toekomst maar ook hier en nu in Nederland. Hij is de Wijsheid die onze leiders nodig hebben! Vanuit onze geestelijke positie in de Hemelse gewesten zullen we Zijn heerschappij en wijsheid uitbidden over ons land, de verkiezingen en politiek leiders.

  Nadat we met Wieger het onderwerp hebben verkend en met een poll de prioriteiten bepalen welke thema’s centraal moeten staan in het gebed nemen we een half uur om in breakout-rooms te bidden.

  Voel je je verbonden met dit thema en de maatschappelijke opgave waarvoor we samen staan of zie je de noodzaak om hiervoor te bidden? Meld je dan aan voor de online bijeenkomst door je met onderstaande knop te registeren zodat we elkaar veilig en ongestoord kunnen treffen.

  En we willen je graag uitnodigen christenvrienden te vragen mee te bidden of zich via de website aan te melden voor het netwerk.

  We zien er naar uit je weer te ontmoeten.

  Namens het kernteam van Prayer Impact

  Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat die goed functioneert.