Ga naar de inhoud
billboard verkiezingen 17 maart

Laatste bijeenkomst om te bidden voor de verkiezingen Tweede Kamer

  Tags:

  Beste netwerkpartner van Prayer Impact

  Onze eerstvolgende online meeting van Prayer Impact, is op donderdag11 maart om 16.30 uur.
  Je kunt je aanmelden door je te registreren met onderstaande knop.

  Het politieke landschap is volop in beweging. De partijprogramma’s zijn klaar en vastgesteld door de partijcongressen. En aan alle kanten hoor je de prachtige beloften van de partijen. Heb je al een kieswijzer ingevuld? De verkiezing van de Tweede Kamer staat gepland op 15- 17 maart. We willen de komende tijd met jullie tijd nemen om te bidden voor een positieve verandering in Nederland.

  Op 11 maart 16.30 uur nemen we tijd om te zoeken naar God’s wil hierin. Om 16.15 uur gaan de lijnen al open om met deelnemers kennis te maken en even bij te kletsen. 

  Werner zal de inleiding verzorgen. Hoe bidden we voor de verkiezingen? Spreken we alleen zegen uit, of durven we ook ‘uit te stappen’ en de autoriteit te gebruiken die ons gegeven is? Hoe kunnen we aansluiten bij de gebeden van de Heilige Geest? “Met één hand aan Gods troon, en de andere hand gericht op de landsbestuurders”!

  Hoewel Werner zegt zelf nog volop aan het leren en het ontdekken te zijn, meent hij te zien dat ons land zich inlaat met manipulatie, intimidatie en heerschappij. Het wordt tijd dat we de hemelse legermachten uitnodigen om strijd te voeren voor Nederland. Concreet wil hij bidden dat de geest van manipulatie en intimidatie geen (verdere) vat op ons krijgt, en dat we wakker en alert blijven. Christenen mogen daarbij voorop gaan! 

  Werner, echtgenoot en vader van 4 kinderen, is zelfstandig organisatie-adviseur en is verbonden aan de gemeente Shamar.

  Nadat we met Werner het onderwerp hebben verkend en met een poll de prioriteiten bepalen welke thema’s centraal moeten staan in het gebed nemen we een half uur om in breakout-rooms te bidden.

  Voel je je verbonden met dit thema en de maatschappelijke opgave waarvoor we samen staan of zie je de noodzaak om hiervoor te bidden? Meld je dan aan voor de online bijeenkomst door je met onderstaande knop te registeren zodat we elkaar veilig en ongestoord kunnen treffen.

  En we willen je graag uitnodigen christenvrienden te vragen mee te bidden of zich via de website aan te melden voor het netwerk.

  We zien er naar uit je weer te ontmoeten.

  Namens het kernteam van Prayer Impact

  Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat die goed functioneert.