Ga naar de inhoud

Online bijeenkomst over de start van de formatie van een nieuw kabinet

  Tags:

  Beste netwerkpartner van Prayer Impact

  Onze eerstvolgende online meeting van Prayer Impact, is op donderdag 18 maart om 16.30 uur. De dag na de verkiezingen en de uitslag is onofficieel bekend.
  Je kunt je aanmelden door je te registreren met onderstaande knop.

  Je gaat je stem toch uitbrengen op 15- 17 maart? Want deze verkiezingen zijn erg belangrijk. We merken dat er in de hemelse gewesten veel gebeurt en juist nu is gebed heel strategisch. Dus blijf ook de komende dagen bidden!
  Want we verwachten een positieve verandering in Nederland.

  Op 18 maart 16.30 uur hebben we ervaren dat het een strategisch moment is om te bidden.  We nemen tijd om te zoeken naar God’s wil. Welke partijen gaan met elkaar regeren? En welke worden buiten spel geplaatst? We hebben eerder gebeden dat onder meer rechtvaardigheid, barmhartigheid, zorg voor de schepping, wijsheid en eerlijkheid boven komen drijven en met elkaar een verbond aangaan. En politieke partijen die oneerlijk zijn, liegen, manipuleren, vernietigen en intimideren de mond worden gesnoerd. Kortom op 18 maart een strategisch gebed dat de juiste partijen, die Gods wil doen aan zet zijn.  Om 16.15 uur gaan de lijnen al open om met deelnemers kennis te maken en even bij te kletsen. 

  Tom heeft zal de inleiding verzorgen. Hij is een zelfstandig adviseur, die met veel bestuurders van het rijk, provincie en gemeente samen werkt. Hij noemt zich een Daniël en Jozef in het publieke domein. Zijn missie is om in het domein van de overheid de wijsheid van God profetisch te laten klinken. 

  Nadat we met Tom het onderwerp hebben verkend en met een poll de prioriteiten bepalen welke thema’s centraal moeten staan in het gebed nemen we een half uur om in breakout-rooms te bidden.

  Voel je je verbonden met dit thema en de maatschappelijke opgave waarvoor we samen staan of zie je de noodzaak om hiervoor te bidden? Meld je dan aan voor de online bijeenkomst door je met onderstaande knop te registeren zodat we elkaar veilig en ongestoord kunnen treffen.

  En we willen je graag uitnodigen christenvrienden te vragen mee te bidden of zich via de website aan te melden voor het netwerk.

  We zien er naar uit je weer te ontmoeten.

  Namens het kernteam van Prayer Impact

  Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat die goed functioneert.