Ga naar de inhoud

Luisterend bidden voor de formatie

  Tags:

  We zijn zwanger van de formatie.

  Ons gebed voor de formatie is dit jaar meer nodig dan ooit! Schandalen die aan het licht komen, de roep om een nieuwe bestuurscultuur en herstel van vertrouwen, zomaar wat thema’s die spelen. Ons land heeft Gods wijsheid en herstel (of kracht/vernieuwing) nodig.

  Maar hoe bid je volgens Zijn wil? We willen leren om te bidden vanuit Zijn troon, vanuit de hemelse gewesten. Want we willen instappen in wat God aan het doen is en aansluiten bij wat Hij voor ons land heeft. Wanneer wij Zijn strategieën uitspreken komt er meer ruimte voor Zijn koninkrijk hier op aarde.

  Tijdens deze Prayer Impact bijeenkomst gaan we met Wieger en Annemarie luisterend bidden. We gaan samen luisteren en ontdekken wat de Heilige Geest ons vertelt over hoe wij voor ons land op de bres kunnen staan. In de break-out-rooms gaan we de strategieën die we hebben ontvangen uitspreken. Ook kun je voor persoonlijk gebed in een break-out-room terecht.

   

  We starten om 16.30 uur maar de lijnen staan al open vanaf 16.15 uur voor degene die gezellig digitaal wil binnenlopen. 
  We zien er naar uit jou te ontmoeten en door ons gebed weer een enorme gebeds-impact te maken op de kabinetsformatie, de regering en maatschappij.

  Registreer je met onderstaande link.

  Vergeet het niet in je agenda vast te leggen.

  En wanneer je andere christenen kent die ook de passie hebben om te bidden voor de regering, dit land en de maatschappelijke vraagstukken, maak hen bekend met dit initiatief. 

   

   

   

  In de periode 10 juli tot 31 augustus is het kernteam met zomerreces. Hou de website in de gaten voor de nieuwe data of geef je op voor de nieuwsbrief door je email en naam in het contactformulier te zetten.

  Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat die goed functioneert.