Ga naar de inhoud

Urgent gebed voor de kabinetsformatie

  De formatie nadert de eindstreep! Wie bidt met ons dat God op het laatste moment het formatieakkoord en de bestuurders naar Zijn wil zet?

  De berichten in de media vertellen ons dat nog voor de kerst de formatie een akkoord bereikt. Maar God heeft het laatste woord. En daarom ervaren we een dringende oproep om juist nu te bidden. Dat Gods wil nog meer zichtbaar wordt in dit land en in het regeerakkoord. 

  Doe je weer mee? Registreer je via de onderstaande link voor een besloten Zoom-meting. We willen 13 december 16.30 – 17.30 uur graag benutten om in kleine subgroepen ons verlangen bij God bekend te maken. Want Filppenzen leert ons dat we dat mogen doen door bidden en smeken, met dankzegging. Alsof we het al ontvangen hebben. Jouw aanwezigheid en inbreng maakt het verschil in de hemelse gewesten en op aarde. Dus geef je snel op!

  We zien er naar uit je te ontmoeten. Iedereen die Jezus erkent als Heer is welkom.

  We starten om 16.30 uur maar de lijnen staan al open vanaf 16.15 uur voor degene die gezellig digitaal wil binnenlopen. 
  We zien er naar uit jou te ontmoeten en door ons gebed weer een enorme gebeds-impact te maken op de kabinetsformatie, de regering en maatschappij.

  Registreer je met onderstaande link.

  Vergeet het niet in je agenda vast te leggen.

  En wanneer je andere christenen kent die ook de passie hebben om te bidden voor de regering, dit land en de maatschappelijke vraagstukken, maak hen bekend met dit initiatief. 

  Groet van het kernteam 

  Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat die goed functioneert.