Ga naar de inhoud
Judith Klokkenburg

Gebed gevraagd voor de gemeenteraadsverkiezingen. Met Judith Klokkenburg CU/SGP Den Haag

   

  Op 16 maart kiezen we een nieuwe gemeenteraad. Kies jij bewust?

  In maart mogen we onze volksvertegenwoordigers in de gemeente kiezen. De gemeente staat het dichtste bij de burger en bepaalt hoe jouw omgeving er uit ziet en welke voorzieningen beschikbaar zijn. Hoe sociaal is jouw gemeente? Hanteren zij de christelijke waarden? Staan ze klaar voor kwetsbare medemens? Gaan ze zorgvuldig om met de natuur en het groen?

  Judith Klokkenburg 

  Judith Klokkenburg (Christenunie/SGP) van de gemeenteraad in Den Haag is bereid gevonden haar persoonlijke ervaringen te delen over het functioneren in een pluriforme gemeenteraad.

  Judith: “in een stad als Den Haag met grote verschillen, worden wij als christenen geroepen ons in te zetten voor de bloei van de stad en om recht te doen. Dat gaat niet altijd even makkelijk in de diversiteit van onze stad en gemeenteraad. Maar gedreven door Gods liefde en gedragen door gebed zetten we door.”

  Mijn belangrijkste gebedsthema’s zijn:
  • Naderende verkiezingen: een (nieuw) stadsbestuur met oog voor de kwetsbare medemens, oog voor het (maatschappelijke en religieuze) belang van kerken/gemeenschappen, integer stadsbestuur
  • Vrede voor de stad en eenheid onder christenen

  We nodigen je van harte uit op 17 februari om 16.15 uur op de bres te staan voor Judith en de raadsverkiezingen in algemene zin. We vragen je wel je van te voren aan te melden via onderstaande link.

  We zien er naar uit je te ontmoeten. Iedereen die Jezus erkent als Heer is welkom.

  We starten om 16.15 uur maar de lijnen staan al open vanaf 16.00 uur voor degene die gezellig digitaal wil binnenlopen.
  We zien er naar uit jou te ontmoeten en door ons gebed weer een enorme gebeds-impact te maken op de kabinetsformatie, de regering en maatschappij.

  Registreer je met onderstaande link.

  Vergeet het niet in je agenda vast te leggen.

  En wanneer je andere christenen kent die ook de passie hebben om te bidden voor de overheid, de regering, dit land en de maatschappelijke vraagstukken, maak hen bekend met dit initiatief.

  Groet van het kernteam 

  Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat die goed functioneert.