Ga naar de inhoud

Transitie landelijk gebied, goddelijke wijsheid gevraagd!

  De nieuwe uitdagingen in het landelijk gebied vragen om Goddelijke wijsheid

  Beste bidders,
  We vragen jou dringend om met ons online mee te bidden voor de toekomst van ons landelijk gebied op donderdag 19 mei tussen 16.15 – 17.15 uur.
  Zeer binnenkort besluit de regering over vele miljarden met grote consequenties voor de inwoners en gebruikers van ons buitengebied.
  Attendeer je je gebedscollega’s op deze online meeting?

  Nederland staat voor grote uitdagingen op het gebied van klimaat, landbouw, energie en wonen. De invulling van deze opgaven heeft een grote impact in het landelijk gebied. Minister President Rutte noemt dit ‘de grootste verbouwing van Nederland sinds de Tweede Wereldoorlog’.
  In veel gebieden staan de leefbaarheid en de kwaliteit van natuur en water fors onder druk en is het de vraag hoe de brede welvaart in landelijke gebieden behouden en versterkt kan worden. Dit vraagt een brede, samenhangende benadering vanuit álle betrokken overheden, waarbij we nu stevige keuzes maken en grootschalig maatregelen treffen met het oog op de toekomst.
  In het Regeerakkoord is hiervoor een Nationaal Programma Landelijk Gebied (NPLG) aangekondigd.

  Deze week nemen Wieger Zwikstra en Johanneke Henstra ons, vanuit hun rol bij de provincie Zuid-Holland en het ministerie van LNV, mee in de maatschappelijke, inhoudelijke, en organisatorische uitdagingen waar het NPLG voor staat. En we bidden met elkaar voor hemelse wijsheid en een rechtvaardige aanpak.

  Om veilig en ongestoord te kunnen bidden vragen we je met onderstaande knop je te registeren.
  Let op! Zoom werkt niet goed in de Citrix-omgeving van je organisatie. We raden je aan via een andere divice buiten deze omgeving in te loggen.
  De inloggegevens krijg je automatisch toegestuurd na de registratie. 

  We zien er naar uit je te ontmoeten. Iedereen die Jezus erkent als Heer is welkom.

  We starten om 16.15 uur maar de lijnen staan al open vanaf 16.00 uur voor degene die gezellig digitaal wil binnenlopen.

  Registreer je met onderstaande link.

  Vergeet het niet in je agenda vast te leggen.

  En wanneer je andere christenen kent die ook de passie hebben om te bidden voor de overheid, de regering, dit land en de maatschappelijke vraagstukken, maak hen bekend met dit initiatief.

  Groet van het kernteam 

  Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat die goed functioneert.