Ga naar de inhoud

Wat Zou Jezus in het zand schrijven voor 2023?

  Laatste meeting Prayer Impact in 2022

  Graag herinneren we je aan de uitgestelde Zoom Meeting op 22 december om 16.15 uur.

   

  Terugblik

  Op deze laatste bijeenkomst van 2022 mogen we terugblikken op onze impactvolle gebedsbijeenkomsten. Gebed van de rechtvaardige vermag heel veel. Zo is onze ervaring. Overal waar we bidden zien we veranderingen ontstaan ten goede. En de eerste zegen is altijd voor jou en onszelf. Althans zo ervaren we dat als kernteam.

  Vooruitblik

  We willen tijdens de meeting ook luisteren wat Jezus ons wil zeggen voor 2023. Welk strategische gebed voor de overheid en maatschappelijke opgaven in 2023 stelt Hij centraal?
  We zien er naar uit jou te ontmoeten. En wanneer je christenen kent die een gebedshart hebben voor de overheid en maatschappelijke vraagstukken, attendeer ze op deze nieuwsbrief.

  Vergeet je je niet te registreren met onderstaande knop?

  Mochten we je niet meer zien op 22 december, dan wensen we je een heerlijke kerst. Want Hij is gekomen om vrede, vreugde en gerechtigheid te brengen.

  Jesaja 9:5 HTB
  Want een Kind is ons geboren, een Zoon werd ons gegeven en de heerschappij zal op zijn schouders rusten. Dit zullen zijn koninklijke titels zijn: Wonderbare Raadgever, Machtige God, Eeuwige Vader, Vredevorst.

  Met een warme groet,

  Het kernteam: Johanneke, Wieger en Tom.

  Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat die goed functioneert.