Ga naar de inhoud

LIVE gebedsbijeenkomst (+netwerkborrel) op 11 april in Den Haag

  Tags:

  De regio verstrikt in de nationale opgaven?

  In de regio komen alle nationale opgaven samen: transitie van de landbouw, herstel van de natuur, aanpak van droogte en wateroverlast, waterkwaliteit, woningbouw, vitaal platteland en circulaire economie etc. We duiken in een paar regio’s om te illustreren dat we zonder de wijsheid van God de kluwe aan opgaven en de druk op de ruimte niet kunnen oplossen.
  Johanneke staat voor de regiodeals van het rijk in een aantal regio’s.
  Wieger werkt aan een natuur inclusieve samenleving in Zuid-Holland
  Tom maakt met 60 partners in Noord-Oost Brabant een omgevingsvisie waarin al die opgaven samenkomen.

  Ministerie van LNV en EZK

  We zijn om 16.00 uur welkom op het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit op 10 minuten loopafstand van Den Haag CS aan de Bezuidenhoutseweg 73 te Den Haag. Zwanenbergzaal 2, in de BZuid1-gang.

  Wees op tijd (uiterlijk 16.00 uur) ivm de toegangsprocedure en vergeet je ID-bewijs niet. Zonder ID-bewijs kom je er nl. niet in.

  Gebed

  Tijdens de Prayer Impact meeting gaan we na de inleiding vervolgens samen met de gebedsgroep van LNV en EZK bidden.

  Borrel

  Vanaf 17.30 uur biedt Prayer Impact een borrel aan. Iedereen is dan welkom op minglemush ook wanneer je niet bij de bijeenkomst kon zijn. We zijn blij dat we elkaar kunnen ontmoeten en leren kennen.

  Aanmelden

  We nodigen je van harte uit op dinsdag 11 april 2023 vanaf 16.00 uur.
  We zien er naar uit jou te ontmoeten. En wanneer je christenen kent die een gebedshart hebben voor de overheid en maatschappelijke vraagstukken, attendeer ze op Prayer Impact

  Vergeet je je niet te registreren voor de LIVE-meeting met onderstaande knop, zodat we weten wie we op de gastenlijst kunnen zetten voor de aanmeldprocedure bij het ministerie.

  Je krijgt een Zoomlink toegestuurd maar die mag je gelijk weggooien. Het is alleen nodig voor het maken van de gastenlijst.

  Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat die goed functioneert.