Ga naar de inhoud

Verkiezingen Tweede Kamer. Krachtige bidders gezocht!

  Impactgebed voor de verkiezingen Tweede Kamer

  In politiek Den Haag is enorm veel gaande. Veel kopstukken uit de Tweede Kamer en het kabinet verdwijnen en een grote verandering is aanstaande. Dat is niet zo maar, God heeft een plan. Hij heeft ons voor de zomer al laten zien dat hij gaat schiften en zuiveren. Juist nu is het zaak te bidden en om voor deze ‘shift’ te volharden in gebed. We zoeken daarom krachtige bidders die geloven dat gebed ons land zal veranderen. Doe je mee. Rijksbidders, bedrijfsbidders, fulltime bidders, profeten, iedereen is welkom, wanneer je Jezus erkent als Heer.

  We hebben drie data gekozen:
  7 november 16.15 – 17.15 uur Digitaal.
  Campagne tijd, geestelijke posities worden ingenomen
  Tom zal dit leiden. De politieke partijen zitten volop in de campagne, maar ondertussen moeten er belangrijke beslissingen genomen worden door het demissionaire kabinet. Je kunt je nu registreren met onderstaande knop.

  21 november 16.15 – 17.15 uur Hybride, met winterborrel in Den Haag.
  Verkiezingen Tweede Kamer
  Johanneke zal dit leiden. Een dag na ons gebed mogen zo’n 13 miljoen mensen gaan stemmen. We bidden dat mensen op basis van o.m. rechtvaardigheid, rentmeesterschap en eerlijkheid gaan stemmen.
  Voor mensen die naar Den Haag komen, na afloop bieden we een borrel als Kernteam Prayer Impact aan. De locatie: Ministerie van LNV in Den Haag. Vergeet je niet t.z.t. aan te melden en een ID-bewijs mee te nemen!
  En we proberen tegelijkertijd ook digitaal te bidden. Hybride dus.

  5 december 16.15 – 17.15 uur Digitaal
  Coalitievorming
  Wieger zal dit leiden. De stemmen zijn geteld en de fase van coalitievorming start. Cruciaal wordt welke partijen met elkaar gaan samenwerken en het kabinet gaan vormen. Ons gebed zal niet onbeantwoord blijven.

  Hieronder kun je je registreren. Na je registratie krijg je automatisch een Zoomlink toegestuurd. Bewaar die goed en zet het in je agenda.
  En om te weten wie er LIVE in Den Haag wil bidden met aansluitend de borrel hebben we een aparte knop gemaakt.
  Mocht je andere bidders weten, attendeer ze op Prayer Impact.

  Voor vragen mail naar netwerk@prayerimpact.nl .

  Vergeet je je niet te registreren voor de Zoommeeting  met onderstaande knop.

  Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat die goed functioneert.